MARI LIDERI AI INDIENILOR DIN AMERICA documentr online hd



Marile cirezile care fac obiectul preerii nu mai sunt. Împreună cu arme și boala lor, europenii au adus inimile formate pe cucerire și averi construite pe dreptul de proprietate asupra pământului. Ei nu puteau înțelege indianul care a trăit pe lume, ia viața de la ea ca păsările de pădure. După ce albii au atras liniile lor pe hârtie, și așa a făcut noua lor țară, terenurile din India s-au călcat în picioare de imigranți mai abundente decât Buffalo.

Națiunile puternice de Est s-au ras lăsând doar numele lor pe hărți ale omului alb. De an omului alb de 1861 existau 31 de milioane de europeni pe teritoriul indian. Lor Pony Express concurat de la St Louis la Sacramento în trecerea de doar zece zile, iar firele vorbesc au fost înșirate pe terenurile lor.

A venit timpul să se confrunte cu dispariția a lumii indiene. Mulți dus în liniște la rezervele, dar unii au ales să lupte, chiar în fața atât de mulți dușmani cu astfel de arme feroce. Și astfel ultimele liderii marilor a crescut pentru a lua oameni de la siguranță sau să riposteze.

Crazy Horse era un om liniștit, dar foarte curajos și curajos. El a trăit într-un moment în care războiul era necesar pentru a proteja însăși existența poporului său și a familiei sale. Chief Joseph a fost diplomat al "Nez Perce" națiune, o inimă mare, care a vorbit mereu pentru pace. El a încercat să conducă poporul la un alt loc unde ar putea trăi în felul lor. Dar la sfârșitul inima și spiritul lui s-au rupt. Geronimo a fost un om mare medicament a cărui magie ia permis să se ascundă de la armatele de două națiuni. Când oamenii lui au fost urmărite vor rula adânc în canioanele și se transforme într-o stâncă, un copac, sau un cactus.

Quanah Parker au dat seama că au fost într-un timp de schimbare. El știa că războiul nu mai lucrat pentru poporul Său așa că a făcut trecerea de la a fi un om de stat și a ales să meargă pe calea între două lumi. Aceasta este povestea acestor ultimele mari lideri și popoarelor lor, la sfârșitul timpului lor de libertate.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare