BARBARIENSS sezon II -BARBARII documentar online subtitrat dyscovery chanel





Ei au fost forțele de temut la marginea civilizației, războinicii însetați de sânge care au sfidat legiunile romane și au terorizat oamenii din Europa. Ei au fost barbari, și numele lor încă evoca imagini de cruzime și haos.

Dar ceea ce știm cu adevărat de acești războinici legendari? De la rece Marea Nordului la stepele rusești, această serie ambițios spune poveștile fascinante ale patru dintre grupurile cele mai ireal de luptători din istorie, urmărirea 1000 ani de cucerire și aventură prin bursă inspirat și unele dintre cele mai ample reconstituiri filmat vreodată. Mongolii plimbari cu Genghis Khan și descendenții lui ca ei matura din Asia în inima Germaniei moderne, într-o frenezie de expansiune.

Ei au venit în valuri de la din pădurile întunecate ale Europei și de-a lungul unui mileniu au condus un imperiu puternic la genunchi. Neobosit fără milă și uniți doar în ura lor pentru Roma, fiecare dintre aceste triburi razboinice au avut propriile sale violente pe ordinea de zi ritualuri întuneric tactici sălbatice și arme secrete.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare