The Roman Empire in the First Century DOCUMENTAR ONLINE SUBTITRAT HD





În urmă cu două mii de ani, lumea a fost condusă de Roma. Din Anglia în Africa și din Siria în Spania, unul din fiecare patru oameni de pe pământ au trăit și au murit în dreptul roman. Imperiul Roman in primul secol AD ​​sofisticare amestecat cu brutalitate și ar putea sta la pândă brusc de la civilizație, tărie și putere de teroare, tiranie și lăcomie.

Lider al ambalajului. La capul de ambalaj au fost împărați, o grămadă ciudat de oameni (întotdeauna bărbați). Puțini au fost doar OK: unele au fost bune - unele chiar au fost mari - dar mult prea multe abuzat de poziția și puterea lor. Ei au avut un loc de muncă pe viață, dar că viața ar putea fi întotdeauna scurtat. Asasinarea a fost un risc profesional. Împărații așezat în partea de sus a ordinea socială din Roma. Acest lucru a fost la fel de fin clasificate ca făină. Au fost necesare calificări specifice pentru romani de a fi admis ca equestrians sau de senatori. Chiar sclavi eliberați au drepturi diferite de la cetățeni.

Viața de zi cu zi în Roma antică. Ce e mai mult, statutul social al oricărui cetățean guvernat viața pe care au dus. În timp ce toate Romani bucurat de băi și a făcut o caracteristică de masa de seară, hainele lor și a produselor alimentare, case și hobby-uri, au fost un produs de clasa lor. Cei care au încercat să se cațere în rândurile prea repede au fost crunt bătut joc de Petronius, doar unul dintre mulți scriitori romani a caror observare și spirit încă respiră viață într-o societate de mult mort.

Mai mult decât un oraș. Petronius știa orașul său bine, dar Roma a fost mult mai mult decât un oraș. Imperiul său a fost o vasta colectie de state, susținută de forță. Nu a fost întotdeauna pașnică. Dușmani și rebeli, cum ar fi Cleopatra și Boudicca a relevat Steel Roman, care se afla în spatele civilizației sale. Chiar și pentru a permite revolta ocazional, imperiul a fost o realizare enormă. A fost o piață imensă în care cetățenii ar putea comerț și călători nestingherit. Acest lucru a ajutat la răspândirea religiilor străine, cum ar fi iudaismul și creștinismul timpuriu, în măsura în Roma în sine. Încet, aceste religii a marjei de spiritele tradiționale romane și zei. Până la sfârșitul primului secol d.Hr., Roma a fost chiar condus de un spaniol, Traian.El a fost primul dintre multele împăraților străini care au aratat Imperiul Roman pentru a fi un mare creuzet, multi-cultural care are încă relevanță, mai mult de 2.000 de ani mai târziu.

VEZI EPISODUL 1  Order from Chaos 

 VEZI EPISODUL 2  Years of Trial

 VEZI EPISODUL 3  Winds of Change

VEZI EPISODUL  4 Years of Eruption
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare