Into the Mind 2013


Acest film va deschide o nouă eră de povestitor vizual , aproape literal salutând privitorului ” în mintea “, a sportivilor . M-am dus pentru a vedea acest film , pe care am fost de mult așteptat , la premiera din Marea Britanie de la Londra și, deși facilitățile de screening au fost foarte săraci Am plecat de la screening-ul cu câteva întrebări fără răspuns .
Realizatorii filmului se joace cu mai multe teme , motive si linii de poveste de-a lungul filmului , cea mai evidentă fiind Sherpa el însuși într-o medita și de stat ritual , accentuat prin utilizarea de mișcare lentă , iar a doua , a încercat de o coborare de schi nebun Renan Ozturk , care sfârșește în spital . Aceste două motive sunt întrerupte de secvențe , cum ar fi secvența CGI greu în conducta de jumătate , care la gustul meu a fost de peste partea de sus .
Prima persoană POV folosit în filmul care urmează Renan Ozturk , nu este GoPro prima persoană perspectiva obișnuită amator , dar o folosit unul strategic , prin care telespectatorii intra în mintea lui Renan , pentru a fi prezent ca el ia decizia de impachetare, fasonare pe coboare , decide să se întoarcă la reattempt coborârea sau ridicarea telefon lui Jimmy în primul capitol , la care el ezită , de fapt . Utilizarea acestei tehnici , iar altele , cum ar fi acest lucru , se pare la prima vedere o deasupra unui instrument cinematografic top , dar la un nivel de interpretare a filmului depinde de ele pentru a spune povestea lui vizual .

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare