in jurul lumii-TIBET HD



Călătorii virtuale în cele mai spectaculoase colţuri ale lumii! Doreşti să călătoreşti fără să pleci de acasă? Seria de ghiduri În jurul lumii îţi oferă această oportunitate! Vino cu noi şi vom vizita împreună diferite locuri din lume, pentru a ne familiariza cu istoria, civilizaţia şi obiceiurile diverselor popoare, pentru a fi martorii minunilor naturii şi pentru a admira monumente străvechi.
Călătoreşte cu seria În jurul lumii şi vei trăi o experienţă de neuitat! Orice călătorie pe care vrei să o întreprinzi trebuie pregătită din timp. Astfel, vei avea parte de o vacanţă de neuitat, fără a pierde timpul în căutarea obiectivelor ce merită a fi vizitate. În plus, documentarea în prealabil asupra unui oraş, muzeu sau lăcaş de cult îţi oferă libertatea de a fi atent la detalii în loc să te oboseşti ascultând ceea ce spune, şoptit, ghidul grupului din care faci parte.
Australia şi Brazilia, Marea Britanie şi Grecia, Egipt şi Iordania, Spania şi Kenia, China şi Cuba, Mexic şi Noua Zeelandă, Norvegia, Peru, Portugalia şi Thailanda, Turcia şi Franţa – acestea sunt doar câteva dintre destinaţiile propuse.
   VEZI LISTA COMPLETA CU TOATE EPISODELE
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare