Droguri SRL 2010

Droguri SRL (2010) Descoperă industria de 300 de miliarde de dolari a drogurilor, în care traficanţii încasează profituri uriaşe, dependenţii sunt prinşi într-un cerc vicios, iar autorităţile luptă pe diferite fronturi – câmpurile fermierilor, laboratoare obscure, colţuri de stradă şi şcoli suburbane. Droguri SRL este serialul care-ți oferă un tablou detaliat al celor mai utilizate substanțe stupefiante: cocaina, metamfetamina, heroina și marijuana. Fiecare episod include și perspectivele traficanților, dealer-ilor, consumatorilor, reprezentanților legii și medicilor asupra acestei afaceri extrem de profitabile. Serialul urmărește ciclul de producție al fiecărui drog, linia sa de aprovizionare în mijlocul comunităților și efectele asupra corpului uman.



DROGURI SRL-COCALINA
Descoperă cum funcționează industria de 92 de miliarde de dolari a cocainei, de la cultivatorii de coca din Columbia la traficanţii din Miami.


 


Droguri SRL: METAMFETAMINA
Cunoaște traficanţii, consumatorii şi poliţiştii care gravitează în jurul traficului ilegal de metamfetamină, “drogul diavolului”.  

Droguri SRL: HEROINA
Descoperă efectele heroinei, probabil cel mai distructiv drog din lume, de la plantaţiile din Afganistan până pe străzile oraşului Chicago.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

la intamplare